Linkbuilding expert

Linkbuilding krijgt in de praktijk niet de aandacht die het verdient. Internationaal trekt dit gelukkig meer aan en wij proberen ook om ons steentje bij te dragen, want linkbuilding is best wel belangrijk om te stijgen in Google.

Linkbuilding uitbesteden

Met in totaal ruim 20 jaar ervaring met het promoten van websites gaat ons team verder dan wie ook. Creativiteit, kennis en relevant linkbuilden staan bij ons hoog in het vaandel. Linkbuilding is leuk en belangrijk.

De linkbuilder

Link building is het genereren van links vanaf externe webpagina’s U heeft een website en wilt graag meer inks die naar uw website verwijzen, zodat u beter gevonden zult worden in de belangrijke zoekmachines, dan zit u hier goed.

Optimaliseer je website

Met het inzetten van linkbuilding trachten organisaties zo veel mogelijk relevante inkomende links te genereren naar de eigen website, met als doel het verhogen van de rankings van de website in de organische zoekresultaten.

Link-building campaign

Hoe zorg je er voor dat zulke gerespecteerde websites naar jouw website linken? En welke backlinks zijn waardevol en welke niet? Kan verkeerde linkbuilding ook schadelijk zijn voor het linkprofiel van jouw website en hoe moet je linkbuilden?

Linkbuildingwebshops

Met SEO linkbuilding wordt het proces bedoeld om het aantal kwalitatieve links naar een specifieke website te laten groeien. Enerzijds zorgen deze links voor extra bezoekers. Anderzijds levert de toegenomen linkpopulariteit.

Linkbuilding is nog steeds zeer belangrijk, sterker nog je hebt het nodig!

Google voert ieder jaar wel een paar updates door. De best practices voor SEO veranderen dus ook regelmatig. Dit heeft gevolgen voor de ranking van websites. Wat eerst wel werkte, wordt nu juist afgestraft door Google. Er wordt veel geklaagd over deze updates, maar door deze ontwikkelingen scoort kwalitatieve content hoger in de zoekmachine. Is het dan nu voldoende om alleen maar in te zetten op het publiceren van inhoudelijk hoogstaande teksten? Nee, want er zijn nog steeds must do’s voor SEO die de ranking van je website beïnvloeden. Door alle wijzigingen is het echter moeilijk om te achterhalen wat nu wél en niet werkt.Linkbuilding is nog steeds belangrijk. Sterker nog, het is één van de vijf factoren die de meeste invloed hebben op de positie van een pagina in Google. De manier waarop je aan linkbuilding doet, is echter wel veranderd. Google hecht nu meer waarde aan de kwaliteit van de link dan aan het aantal links. Focus je dus op het hebben van relevante backlinks. Hierbij is ook diversiteit belangrijk. Zorg voor links vanuit meerdere bronnen in plaats van links vanuit een select aantal websites.

Leadgeneratie in B2B: de actuele trends en ontwikkelingen

Ook in tijden van economisch herstel is het genereren van leads geen vanzelfsprekendheid in business-to-business-markten. Succesvolle bedrijven weten klanten en prospects op de juiste momenten met de juiste informatie te bedienen en zien hun klantenkring in rap tempo uitbreiden. Zwalkende ondernemingen weten het toegenomen marktpotentieel niet te benutten en zien de concurrentie langszij komen. Contentmarketing, marketing automation en growth hacking lijken de sleutel tot succes te vormen. Slimme combinaties De uitkomsten van het onderzoek laten vier drivers zien om groei te versnellen zonder extra inzet van buitendienstmedewerkers: Klantprofilering: alle informatie combineren om een compleet beeld te krijgen van de wensen en behoeften in de doelgroep en de waarde van een klant. Contentmarketing: de kanalen, instrumenten en middelen toesnijden op de specifieke informatiebehoeften per traject in de klantreis. SEO en social media: vindbaar worden op het juiste moment en op de juiste plek in de koopcyclus van een lead, inclusief linkbuilding – links van andere websites naar de eigen site – en de inzet van social media. Grip op het conversieproces in alle fasen van de klantreis die een lead doorloopt, inclusief het meetbaar maken van campagneresultaten.

Linkbuilding tips om je traffic te boosten

Linkbuilding is meestal het sluitstuk van een SEO campagne. Terwijl je organic search ranking meestal het meeste baat heeft bij meer kwalitatieve links naar je site. Linkbuilding; de theorie Meer dan 200 factoren bepalen je rankings. Globaal is de volgende formule van toepassing. Ranking zoekwoord= relevantie X populariteit2 Populariteit wordt bepaald door: Linkpopulariteit ‘Kleefkracht’ pagina: hoge CTR zoekresultaat naar pagina, lage bounce rate terug naar Google en hoge interactie met de pagina, (kliks en social) Linkpopulariteit kun je vergelijken met stemmen: Hoe meer stemmen voor je webpagina, hoe hoger de populariteit. Hoe meer invloedrijke stemmen, hoe populairder je site is. Hoe meer jonge stemmen, hoe populairder je site. De tekst waarmee gelinked wordt zegt Google iets over de content.

Tags en referenties: Trouwringen kopen - Pastorijstijl - Veranda van Vanderbauwhede- Trapliften Comfortlift - Traplift kopen - Ascenseur domestique - Monte escalier - Huislift uittesten - Kasteel kopen Frankrijk -

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .